PRBitches

PR. Marketing. Communication. Media. Bournemouth University. UK. London. Career. Love. Hate. Struggles. Anything else?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Európai hírek - Magyarország nélkül

2008.02.22. 00:43 | nologononame | Szólj hozzá!

www.journalism.co.uk  blogján találtam rá az www.imooty.eu nevű sitera, ami "The first navigator for European news"-ként hírdeti magát.

Az elképzelés tetszik és egész jól is működik, ráadásul ha már én is tudom használni a felhasználó-barátsággal sem lehet gond. A különböző országokra kattintva megjelennek az adott ország legfrissebb hírei eredeti nyelven és angolul. A lelkesedésem akkor hagyott alább mikor Magyarországra klikkelve az égvilágon semmi nem történt. Nem hogy magyarul nem jelentek meg a hírek, de még angolul sem találtam egy betűt sem. Ha Csehországnak, Lengyelországnak, sőt még Szlovákiának (www.sktoday.com) is vannak egészen jól használható angol nyelvű  híroldalai, Magyarországnak miért nincs? 

Azt hiszem nincsenek túl könnyű helyzetben azok a külföldi újságírók akik vmi oknál fogja M. o-ról keresnek friss híreket. Az MTI angol verzióján túl a Budapest Sun és a BBJ ugrik be egyből, a jobb minőségű külföldi oldalak nagy része pedig fizetős.

Vajon melyik oldal 'hibája' hogy Magyarországról semmilyen hírt nem tudnak közölni ? Az Imooty nem talált megfelelő partnert vagy a magyar felhozatal ennyire szegényes? Én jelenleg az utóbbira tippelek, de ezegyszer szeretném ha nem nekem lenne igazam!

Címkék: hungary press

A bejegyzés trackback címe:

https://prbitches.blog.hu/api/trackback/id/tr40349292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása