PRBitches

PR. Marketing. Communication. Media. Bournemouth University. UK. London. Career. Love. Hate. Struggles. Anything else?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Furcsa arcok a London Maratonon. Who's next?

2008.04.19. 00:22 | nologononame | Szólj hozzá!


A London Maraton az utóbbi években már jóval több egy egyszerű futóversenynél. Nemcsak atléták harca, de reklám, PR, charity és public awareness egyben. Az idei résztvevők közt volt Superman, Big Brother nyertes, maszáj harcosok, Minnie egér, robotember...mi lesz jövőre? Bár a fura figurák vitathatatlanul feldobják a versenyt, az általuk képviselt jótékonysági szervezetek és issue-k lassan már elnyomják egymást és nem képesek hatékonyan érvényesülni.




Picure by onEdition

A maszáj harcosok a világon mindenhol nagy publicitást kaptak: interjú a Guardian-ban, a Daily Telegraph-ban és szinte az összes jelentősebb tévécsatornán. Még saját honlapjuk is van. Nyilván nem ők szervezték meg mindezt Tanzániából...!

A BB nyertes Kate Lawler a számomra misztikus nevű Cystic Fibrosis Trust-nak gyűjtött pénzt, és ígéretét megtartva bugyiban és melltartóban futtotta le a távot. Az ex Boyzone-s Ronan Keating a Cancer Research UK-ért futott, a BBC-s Ben Fogle pedig a RNLI-ért (parti mentőszolgálat). De jelen volt a Vöröskereszt, az Oxfam, az RSPCA és az Unicef is. A teljes lista itt. Kérdés, hogy a több mint 30000 futó között kaptak-e elég figyelmet ezek a szervezetek.

Az angolok egyébként is imádnak jelmezbe öltözni, ez alól a London Maraton sem kivétel. Pókember, Tarzan, Minnie egér, bohócok, robotember, gólyalábasok...vajon lehet ezt még fokozni jövőre?:) Képek itt.


Címkék: celebrity charity lonon marathon

A bejegyzés trackback címe:

https://prbitches.blog.hu/api/trackback/id/tr2432239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása