PRBitches

PR. Marketing. Communication. Media. Bournemouth University. UK. London. Career. Love. Hate. Struggles. Anything else?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Blogszerkesztés, PR, Web 2.0., avagy random ötletek éjjel 2kor

2008.02.13. 02:33 | nologononame | Szólj hozzá!

Csodákra azért én sem vagyok képes.
Hiába használok Google Readert, del.icio.us-t, picasat és még sok más 2.0-s cuccot, egyedül blogot szerkeszteni, nah az még nem megy. Az elmúlt 3 órámat a különböző variációk és head-ek próbálgatásával töltöttem, de az eredmény túl alacsony színvonalú ahhoz hogy azt nyilvánosságra is hozzam :)
Így marad az unalmas sablon.

Felmerül bennem a kérdés hogy vajon mindenki így kezdi? Vagy csak az én informatikai ismereteim ennyire szegényesek?
Ha abból indulunk ki hogy 2005-ben az egyik szakmai gyakorlatom során sikerült olyan kereskedővel beszélnem akinek nem volt emilje, azt hiszem nem állok olyan rosszul. De mi a helyzet a szokásos PR-ujságíró csatával?
Itt a BU-n (Bournemouth University) a fenti alkalmazások magától értetődőek. Mindenki ismeri és használja az RSS-eket,  podcastokat, a facebook csoportokról már nem is beszélve. 

Már egész szépen össze tudok rakni egy video vagy social media releast (www.socialmediarelease.org) de vajon van olyan újságíró Magyaroszágon aki tudna mit kezdeni vele?
Akárkit kérdeztem, a válasz mindig az volt hogy egyrészt nem értenek hozzá, másrészt nem is akarják megérteni, csak egy jól megírt press releast szeretnének. Hmmm...minket arra tanítanak hogyan tegyük könnyebbé az életüket, erre tessék. lol.
Csak egy utolsó kérdésem maradt: akkor miért mindig a prosok a lusta, beképzelt és maradi emberek? :)

Címkék: pr web 2.0 újságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://prbitches.blog.hu/api/trackback/id/tr19337164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása