PRBitches

PR. Marketing. Communication. Media. Bournemouth University. UK. London. Career. Love. Hate. Struggles. Anything else?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Homer vs. The Rude Man!

2008.03.03. 02:56 | nologononame | Szólj hozzá!



Hosszasan sorolhatnám miért is jó Dorset megyében lakni és azt is hogy miért nem. Nyugis élet, gyönyörű helyek, tenger, vitorlások, jachtok, természetvédelmi területek. Ugyanakkor néha megöl az unalom, olyan mint kulturális esemény ritkán létezik és gyorsan megérted hogy miért is a határokat nem ismerő alkoholfogyasztás az egyetlen szórakozás errefelé. Azonban ha egy ilyen teremtmény közelében élsz mint 'Rude Man', az sok mindent megmagyaráz.

A 'Cerne Abbas Giant', vagy ismertebb nevén 'Rude Man' közel sem olyan ősi mint ahogy azt az ember elsőre gondolná. Feltehetően a 17. századból származik, eredetét illetően azonban több elmélet is létezik. Vannak akik szerint Herkulest ábrázolja, mások egy egyszerű vadászt látnak benne. Persze vannak olyanok is akik inkább az 'egyéb' célokra esküsznek:

"The giant's obvious sexuality and virility was put to use in fertility folk magic. Local women who wanted to conceive would spend a night alone on the hillside - most productively within the confines of his giant phallus, and young couples would make love on the giant to ensure conception"

Ennél már csak az a meglepőbb ha kedves 'Rude Man' társaságot kap, pl. Homer Simpsons  személyében!

A 20th Century Fox megbízásából készült el Rude Man új barátja 2007 júliusában hogy immár közös erővel népszerűsítsék a The Simpson mozifilmet.

Az eredmény: országos médiaérdeklődés, és vicces animációk.

A little bit of creative PR:)

A bejegyzés trackback címe:

https://prbitches.blog.hu/api/trackback/id/tr42362889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása